top of page
patrick-20-191919-b.png
patrick-20-191919-b.png

Experts met passie

Onze medewerkers zijn één voor één experts met een bewezen staat van dienst.

 

2022 is het jaar waar we ons kennis nog meer gaan vergroten, met een nieuw en groter team kunnen we garanderen dat wij uw premium classic car kunnen restaureren met oog voor de fijnste details, maar ook voor een onderhoud of een kleiner probleem op te lossen kan u bij ons terecht.

 

Met een gemeenschappelijke kennis van +100 jaar op vlak van restauraties kennen deze wagens geen geheimen meer voor ons. Uw droomwagen is bij ons is goede handen. Samen gaat ons team voor restauraties van het allerhoogste niveau, verzorgd tot in de kleinste details.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

patrick-20-191919-b.png
patrick-20-191919-b.png
patrick-20-191919-b.png

Over
Patrick Hanssens

Al 25 jaar ben ik, Patrick Hanssens, gepassioneerd door Maserati’s. In die tijd heb ik een unieke, uitgebreide topcollectie Maserati’s verzameld.

Dat begon met de klassieke Ghibli (AM115), die mijn liefde voor het merk heeft aangewakkerd. Ondertussen is de verzameling uitgebreid tot zeventien exemplaren.

 

Vooral de unieke geschiedenis van het merk Maserati en de technische engineering heeft me altijd sterk geboeid. Doordat ik 25 jaar geleden mijn eerste herstelling deed, bouwde ik een enorme technische kennis en ervaring op.

 

Met Mistral Classics komen we tegemoet aan de vraag van Maserati eigenaars, die de restauratie en het onderhoud van hun classic car nu eindelijk aan een specialist kunnen overlaten.

bottom of page