top of page

AANPAK

We maken er geen geheim van: met Mistral Classics leveren we geen half werk. Met elke toprestauratie bewijzen we dat we voor wereldklasse gaan. Dat leverde ons een tweede plaats op bij het internationale Concours d'Élégance in Paleis Het Loo, waar de allermooiste klassiekers worden bekroond. We kennen elk onderdeel van de Maserati wagens, tot het kleinste schroefje.

 

Dat bespaart ons heel wat zoekwerk en tijd, zodat we steeds efficiënt kunnen werken. Onze garage is uitgerust met alle technische informatie, unieke gereedschappen, moderne faciliteiten en een uitgebreide voorraad. Zo kunnen we de hele restauratie op eigen terrein uitvoeren. Snel, efficiënt en met grote precisie.

Aanpak-001_0.png
12_0.png

Gedetailleerd rapport

Alle gegevens over uw wagen en de restauratie worden netjes bijgehouden in een uitgebreid rapport.

 

Dit bestaat uit drie mappen en een boek, waarin volgende gegevens terug te vinden zijn: - kosten en planning - de restauratie - alle documenten In het boek worden volgende gegevens gebundeld: - de geschiedenis over het model van de wagen - alle historische artikels - alle gegevens over de wagen zelf - fotoreportage

 

We documenteren de hele restauratie tot in de kleinste details. Alle beelden van de restauratie worden in een fotodossier gebundeld. Met het rapport beschikt u over een uniek document dat bijdraagt aan de waarde van uw Maserati.

Volledige opvolging

Van analyse tot oplevering: elke stap van de restauratie wordt besproken, netjes ingepland, correct gebudgetteerd en strikt opgevolgd. Zo kan u erop rekenen dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat de vastgelegde deadlines gerespecteerd worden. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. In elke stap van de renovatie wordt u nauw betrokken.

 

U ontvangt foto's van alle werken en kan steeds op afspraak langskomen. Na afronding van de restauratie voorzien we een grondige inspectie, waarbij we niets aan het toeval overlaten. Om te verzekeren dat alles perfect werkt, plannen we een testrit van minstens 1000 km in. Als we uw voertuig terug overhandigen, weet u dus dat het streng getest werd en in topconditie verkeert.

Aanpak-002.png
bottom of page